رویدادهای مدرسه
پایه سوم دبستان عارفان
پروژه آش آشتی کنان
خلاصه :
اهداف پروژه : شناخت هرم غذایی و کاربرد آن شناخت کسر و...اهداف پروژه : 1- شناخت هرم غذایی و کاربرد آن
2- شناخت کسر و کاربرد آن مخصوصاً در آشپزی مثلاً پختن آش
3-آشنایی با متن های کودکان در غالب کتاب داستان های مفید و مطالعه همگانی در کلاس( استفاده از کتاب آش آشتی کنان کلر ژوبرت )
4- بحث گروهی در مورد شیوه های منع کدورت و داشتن ارتباط پایا و مانا در جمع و روابط عاقلانه و رفع موانع به عنوان مثال دورهمی های قدیمی و خوردن آش آشتی کنان